divendres, 25 de desembre del 2009

El Nadal i la mare que el va parir

Cada any la mateixa merda. La gent porta un xip a dins el cervell que aquests dies es torna boig. Aquest any he rebut més missatges que mai:
- Desde Katmandu us desitgem que tingueu un Nadal ple d'il·lusions i alegries. Bartolo i Bernarda
- Que aquestes festes portin pau i felicitat a casa vostra. Bon Nadal! Cirili.
I el què més emprenya és que escriuen els SMS en plural, per tal de poder fer una enviada massiva de missatges a déu i sa puta mare, com si volguessin fer un regal a Telefònica. Per molt amics meus que siguin, això és spam i ho esborro directament.
Llavors vas a les botigues i la mateixa merda. La gent no es conforma amb un bon dia i un adéu, sembla que si no deixes anar un bon nadal al sortir de l'establiment ets un indesitjable. Així com tampoc entenc com encara hi han subnormals que pengen un Papa Noel en el seu balcó: és odiós.
Això és un extrem. L'altre extrem d'aquestes festes el donen els gamarussos del govern, dient que a les escoles ja no es pot mencionar "vacances de Nadal" perquè va en contra del laïcisme de l'ensenyament públic, i que s'han de denominar "vacances d'hivern". Siguem raonables collons, tant fill de puta és el lumbreres que ha proposat aquesta vajanada con el desgraciat que envia missatges d'esperit nadalenc.

Ah! I per cap d'any us recomano una cosa: poseu el raïm al congelador perquè quedi ben duret i us l'aneu introduint dins l'anus fins arribar a 12, a mode de boles xineses nadalenques.

Ara vé Nadal, matarem el gay (tradicional catalana)