diumenge, 22 de març del 2009

Art penitenciari

Si últimament heu passat per l'Avinguda Tudela de Manresa, suposo que haureu notat la presència d'una gran ferramenta que us haurà fet exclamar: "Què és aquesta puta merda?". Doncs sapigueu que això serà una plaça pública, que consta d'uns quants arbres raquítics envoltats per una estructura metàl·lica rodejada de reixes. Per salvar el desnivell existent entre la plaça i l'avinguda, s'han fet uns murs de formigó que afegeixen encara més caliu a la que potser serà la plaça més fashion de Merdesa, ai, Manresa.

Com ja sabeu, quan es va projectar la presó del Bages tothom es va posicionar en contra pels problemes que podria comportar, però ara aquesta desgràcia ens dóna els seus fruits. Per fi ha arribat a la gran capital la primera mostra d'art penitenciari, una plaça dedicada a l'equipament que la comarca necessitava, és el ja mundialment aclamat "Lledoner's style".

Fa una pila d'anys que l'Associació de Veïns de la Plaça Catalunya es barallava perquè aquest solar fos el pulmó verd del barri, però l'ajuntament ha superat llargament les expectatives i ens ha ofert aquesta meravellosa plaça, un espai on els més petits podran jugar a ser convictes, i on la presència de moros donarà un aire de Guantánamo a aquesta ciutat on cada actuació fa gala de la brillantor d'idees de l'equip municipal.

Jo, des d'aquest modest mitjà, faig una crida a tots els veïns i veïnes del barri. Un cop inaugurada la nostra envejadíssima plaça, organitzarem la I Vomitada Popular per donar-li la benvinguda que es mereix. Després de la gran trallada, omplirem uns quants bidons de vòmits i els buidarem a l'ajuntament en senyal d'eterna gratitut.


Ara seriosament, jo encara tinc la remota esperança que això serà provisional. No em faig a la idea que hi hagin tants subnormals com per projectar i aprovar aquesta porqueria.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs no et pensis. El subnormalisme és un estil de vida que els polítics- buròcrates del cul de Catalunya han portat fins a les més altes cotes de perfecció.
Si una cosa saben fer be, és el subnormal.

Pordiosero ha dit...

Enhorabona a l'ajuntament de Manresa.
Hi ha tant nen moro per Plaça Catalunya que ja fan els parcs perque s'acostum al seu futur entre reixes.

ignorant reflexiu ha dit...

Has pensat realment el perque de tot plegat? Com ja saps la cultura de l'inmigrant és bastant limitada, un cop estrenin la nova plaça faran un concurs: Llançat des de la reixa!!!!, així el nivell d'inmigració de Manresa baixarà considerablement i no contarà com a genocidi sinó com a suicidi. Que llestós que son els politics!!!

PERNILET ha dit...

De veritat, no em puc creure que aquestes reixes metàl·liques siguin definitives. Dubto que entri dins l'estètica de qualsevol ésser viu fer una plaça amb això. No m'entra al cap, en sèrio!!!
Com diu la dita "temps al temps" i ja es veurà en què es converteix. No cal precipitar-se en preveure la I Jornada de Vòmits sense haver vist el resultat final. Noo??