diumenge, 26 d’abril del 2009

Sant Jaume FC

Aquest poble de la foto és Sant Jaume de Frontanyà, vist des del Cingle de les Forques. Aquest municipi berguedà destaca per ser el que té menys habitants de tot Catalunya, ja que sols hi viuen... en fi, busca-ho al Google!
Però des de les alçades es veuen unes línies blanques darrera el poble que criden l'atenció. Acostem-nos-hi una mica més. Vaja, vaja! Jo diria que és un camp de futbol!

Doncs si senyors! Aquesta gent no s'està d'òsties i dibuixen un camp de futbol allà on els rota, o simplement on bonament poden. Ara davallarem cap el poble per veure-ho de ben a prop:
Això si que són pebrots! Es podria dir que a Sant Jaume han creat una nova modalitat futbolística a l'estil "humor amarillo", que si ara esquivo un arbre, que si ara xuto pendent amunt. Almenys de manca d'ombra no es poden queixar!
Messi, Eto'o, Roberto Carlos, Ronaldo, i els que no conec: Veniu a jugar aquí, pijos milionaris fills de puta!!!!

3 comentaris:

Pordiosero ha dit...

Al menys tenen herba... perque alguns jugadors de regional ens hem d'arrossegar per camps de terra.

Aquí el Barça ho tindria bé per jugar. Com que tenen cinquanta-mil negres, aprofitarien per camuflar-se en l'ombra de l'arbre i així sorprendrien al rival.
Tot i que alguns com l'Eto'o igual els veuriem penjats de les branques...

PERNILET ha dit...

jajajajajajjaja
però vols dir que en el poble aquest arriben a fer l'equip sencer???
vaia crack...

Alfons ha dit...

Va ser una "performance" d'un artista anomenat Albert Gusi. Van demanar al Barça que els permetés "traslladar!" el Camp Nou oficial durant uns dies, i les furgonetes de can Barça van anar a Sant Jaume a pintar ratlles i escuts OFICIALS mentre a Barcelona s'esborrava el camp per fer-hi un concert.
Amb vaques pel mig encara quedava millor.