dimecres, 13 de maig del 2009

Esforç editorial

Avui us vull recomanar una revista esportiva molt interessant, que es publica des del novembre del 2006. Es tracta de la revista ESFORÇ. Té una tirada de 10.000 exemplars i es pot trobar en certs quioscos, botigues esportives o gimnasos. Consta de 112 pàgines amb un xic d'excés publicitari, però amb un contingut fotogràfic molt artístic i fashion. Però sobretot destacaria tres aspectes que la fan única:

- Està escrita en català. S'agraeix molt "l'esforç" editorial que suposa tirar endavant publicacions en català i no caure en la deshonra de diaris tant fastigosos com l'Sport o el Mundo Deportivo. Aquests diaris trenquen la teoria que manté molta gent de relacionar el Barça amb el catalanisme.
- Es tracta el futbol al mateix nivell que els altres esports. En aquesta revista, a diferència dels diaris abans mencionats, el futbol no ofega la resta de disciplines esportives i ocupen tots el mateix espai, donant suport als esports "minoritaris".
- Reconeixement als esportistes nacionals: Als Països Catalans hi tenim bons esportistes que aquesta revista destaca a través de reportatges.

Si no heu tingut la oportunitat de trobar-vos-en cap en format de paper, podeu veure integrament tots els números de la revista a la seva pàgina web: http://www.esforc.com/

1 comentari:

Anònim ha dit...

tens raó, és una revista collonuda. Potser una de les millors revistes esportives del món.