dimecres, 28 d’octubre del 2009

Boletaires de merda

Avui us vull parlar d'un tema de moda: els bolets i la mare que els va parir. Normalment la temporada de bolets ja era prou important a casa nostra, però bastant monopolitzada pels boletaires professionals, aquelles persones tant esquerpes i egoistes que es venten de les seves captures sense aportar cap altra mena de detall. Abans, els boletaires pixapins es passejaven una estona pel bosc fent de diumengers professionals, però quan es cansaven de no trobar una merda, anaven a alguna paradeta de Cal Rosal a omplir el cistell i se'n tornaven a la ciutat.
Doncs ara no! Ara hi ha un sector de boletaires pixapins disposats a enmerdar-se dins el bosc fins a les últimes conseqüències. I és que els indicis de fanatisme boletaire que he vist aquest any no els recordo d'altres anys.
Vaig anar al quiosc a comprar-me la revista Descobrir Catalunya (si, ho reconec, soc lector d'una revista diumengera...) i vaig trobar-me un article recomanant llocs on anar a buscar bolets. No sé com es pot ser tant subnormal com per publicar una merda com aquesta, i tampoc entenc com hi hauran hagut centenars de persones que s'hauran retrobat en aquests indrets de la revista amb cara de gilipolles.
Una altra mostra de bogeria boletaire la trobem en el projecte de diari que s'edita a Manresa: el Regió 7. Aquesta colla de desgraciats posen a disposició dels lectors, a canvi d'uns cupons, una puta merda de cistell per anar a buscar bolets, amb navalla de regal inclosa. No m'agradaria haver nascut bolet per anar a parar en una d'aquestes andròmines pixapines.
Per tant, us demano si us plau, que si aneu pel bosc i veieu alguna persona ingrata passejant aquest cistell dels collons, tracteu-lo de gilipolles a la cara. Si a més el veieu que porta un GPS a la mà, podeu anar directament a rebentar-li els morros a cops de puny. Tothom ha de poder rebre el què es mereix.
A Suïssa, que és un país molt avançat i educat, vem veure uns rètols als boscos que limitaven la captura de bolets a 2 quilos per persona i dia. Així m'agrada, amb dos collons! Ja m'agradaria veure els Agents Rurals de la Generalitat carretajant una bàscula pels camins i empapelant déu i sa puta mare.

Collons! Tanta mala llet em puja al cap, me'n vaig a prendre la pastilla...

1 comentari:

Ramon Boixet ha dit...

A Suïssa 2 kilos per persona i dia peró només entre el 11 i el darrer dia de cada mes. Del 1 fins al 10 hi ha una pausa obligada, per permetre al bosc de refer-se de l'invasió de boletaires.